duke luajtur Djali BMX

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Jinni çiklisti më i mirë. Fitoni sa më shumë pikë të mundeni duke u hedhur lart, duke bërë akrobaci me biçikletën. Por kujdes sepse humbisni pikë nësë bini.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave për të lëvizur biçikletën, përdor tastet e numrave nga 1 në 9 për lëvizje speciale dhe salto të ndryshme. Shtyp tastin e hapësirës për të kërcyer, shtyp tastin e shigjetës me drejtimin lart për të ndryshuar drejtimin. Fitoni shumë pikë nësë bëni hedhje të larta dhe të vështira.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 7663
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.