duke luajtur Gara e biçikletës e majmunit Kong

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Gara e biçikletës së majmunit Kong ka 7 nivele sfiduese për të kapërcyer. Përfundoje këtë garë eksituese për pikët maksimale.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastier. Me shigjetën e drejtuar lart për të ecur parpara dhe për të përshpejtuar, me shigjetën e drejtuar poshtë për të ecur mbrapa / për të frenuar.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 6996
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.