duke luajtur Kampionati i motorit të fëlliqur

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Objektivi i kësaj loje është të fitosh garën dhe të mos rrëzohesh. Ec përpara kundërshtarit tënd deri në fund të pistës. Bëj kujdes nga shkëmbinjtë dhe terreni i thyer, i cili do ju testojë aftësitë tuaja të motokrosit. Paç fat!

Udhëzimet :
Për të ngarë motorrin përdor tastet e shigjetave në tastierë, për të bërë pauz lojën shtyp tastin P.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 8946
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.