duke luajtur Motorçikleta e fëlliqur e xhunglës

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Jepi motorrit tënd sa më mirë të mundeni, dhe përpiqu që pengesat mos t’ju mundin juve. Mbaj nën kontroll motorçikletën tënde me anë të shigjetave Majtas –Djathtas, dhe bëj kujdes të mos përplasesh. Nëse rrëzoheni, duhet të filloni nivelin nga fillimi. Mblidh sa më shumë dollar të mundesh përgjatë rrugës dhe përdori ato sa më me zgjuarsi. Përgjatë lojës do të vini re se disa nivele mund të kalohen vetëm nëse motorçikleta jote është në gjendjee të ketë një nivel shpejtësie të kënaqshëm. Paç fat!

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën perdor tastet e shigjetave në tastierë per të manovruar motorrin.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 7118
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.