duke luajtur Motorçikleta e Simpson

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Ndihmoje Simpson të ngasë motorçikletën e tij përmbi kodrina dhe objekte të ndryshme, dhe përfundo të gjitha nivelet pa u përplasur apo rrëzuar.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastier, dhe tastet P për të bërë paus dhe M për muzikën.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 5721
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.