duke luajtur Njeriu vizatim në garën stil i lirë me biçikletë

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo është një lojë me garë biçiklete, në botën e fizikës e inspiruar nga lojërat e vjetra të shkollës “stil i lirë”, si Toni Hauks. Loja kë një sërë kombinimesh të sofistikuara, me përformimin e të cilave merrni pikë dhe pozicion. Në fillim të lojës keni mundësinë e zgjedhjes së nivelit të vështirësisë.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të manovruar biçikletën dhe tastin e hapësirës për të përformuar rrotullimet në ajër.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 11438
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.