duke luajtur Sprova e vërtetë

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
A jeni i përgatitur për një garë ekstreme me moto? Në këtë lojë duhet të ngitni motorrin nëpërmjet shtigjeve sfiduese, duke përformuar hedhje spektakolare duke përdorur me kriter fuqinë e motorrit, për të fituar pikët maksimale të mundshme. Këtu do të gjeni 12 nivele të kësaj loje.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në në tastierë për lojtarin e parë dhe tastet ASWD për lojtarin e dytë, për të manovruar motorrin. Tastet Z dhe L për të dhënë fuqi, tastet X dhe K për t’u hedhur

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 15303
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.