duke luajtur Turneu 2 motorrave Max

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Bëj një eksperiencë me seritë e reja të garës së Maks me motor në 10 qytete të ndryshme. Mblidh pjesë të bicikletave për të zhbllokuar bicikleta të reja. Seicili nivel ka objektiva të caktuar për të përmbushur. Piloto me motorrin tënd dhe shijoje turneun.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të manovruar motorin

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 49365
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.