duke luajtur Arsenali i minave të zumbive

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Zumbit janë kthyer dhe janë gati të shpërthejnë sërish. Përdor eksploziv të ri për të mposhtur zumbit, në nivele gjithmonë e më sfiduese. Këtu do të gjeni 28 nivele dinamike, me stile grafke komike, eksploziv dinamiti dhe karaktere zumbi qesharake.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin duke klikuar nëpër opsionet e detonatorëve, zumbive dhe plasjeve

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 7699
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.