duke luajtur Dallo vampirët

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Objektivi yt në këtë lojë argëtuese flesh, është të dallosh vampirët dhe të vrasësh ata përpara se ata infektojnë njerëz të pafajshëm. Çdo qytet ka disa kartela shpjeguese të cilat përshkruajnë se si të dallosh vampirët. Lexoji ato me kujdes. Ndoshta vampirët kanë dhëmbët e tyre karakteristikë të mprehtë, ndoshta të gjithë ata kanë krahë, ndoshta ata do të lëvizin vazhdimisht vërdallë.

Udhëzimet :
Përdor mauzin dhe kliko vampirët të vrasësh ata. Bëfsh qejf!

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 6268
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.