duke luajtur Mbajtësit e shpirtrave

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Ju po luftoni kundra mostrave dhe zumbive, për të fituar një shpirt. Skenat dy – dimensionale me zërat e luftimit të përshtatshme për lojën, do ju bëjnë t’a dashuroni këtë lojë.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet në tastierë: D për të ecur përpara, S për t’u ulur, A për t’u kthyer mbrapa. Tastin J për të sulmuar, tastin K për të kërcyer, tastin L si ndihmës i teknikave të sulmit dhe tastin e hapësirës për ndihmës i dytë i teknikave / mbrojtjes, dhe tastin me numrin 1 për të bërë pauz lojën.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 4876
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.