duke luajtur Rruga e masakrës

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Një pushkë gjahu dhe një granatë janë ato çfarë ju duhen për t’u mbrojtur. Mbro rrugën tënde kundër invazionit të hordhive të mumjeve. Bëj kujdes, çelësi i suksesit janë të shtypësh shpejt dhe një gërmëzim korrekt. Mbro zonën tënde dhe mos lër asnjë mumje të kalojë vijën

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastierën për të shtypur fjalët e shfaqura përmbi secilën mumje.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 5471
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.