duke luajtur Taksa e shpirtit

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Synimi juaj në këtë lojë zbavitëse është të marrësh rolin e fantazmës, të përpiqesh të fitosh shpirtra të gjallësh për të paguar taksat dhe të gjesh paqen. Gjithçka keni për të bërë është të vrasësh një grusht njerëzish dhe të vjedhësh shpirtin e tyre. Secila viktimë ka një aftësi të veçantë të cilën ti mund ta shfrytëzosh për ta goditur për vdekje brenda kohës së caktuar.

Udhëzimet :
Përdor tastet e shigjetave për të lëvizur dhe kërcyer. Përdor tastin e tastierës për të pushtuar / lëshuar viktimën. Përdor tastin Z për të grushtuar (për t’i shkaktuar dëm të madh, jo thjeshtë për t’a rrëzuar), përdor tastin X për t’i dhënë një grusht të lehtë (për t’i shkaktuar dëm të lehtë ose për ta rrëzuar në kurriz), dhe tastin C për të përdorur aftësitë special. Bëfsh qejf!

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 4026
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.