duke luajtur Zumbit në hapësirë

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo është një lojë mbijetese ndaj zumbive në hapësirë. Këtu duhet të përdorni aftësi të zhvilluara, armë të ndryshme për të arritur mbijetesën, ndaj zumbive të shumtë të zemëruar. Vriti këta bastardë tru-ngrënës dhe mbijeto sa më shumë të mundesh.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave për të lëvizur dhe tastin Z ose X për të qëlluar mbi zumbit

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 5190
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.