duke luajtur Zumbit në timon: Mbërritja

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Ndihmo miqtë e tu të shpëtojnë nga qyteti i infektuar. Ju dhe skuadra juaj e mbijetuar keni nevojë për të kapërcyer tokat e infektuara, sa më shpejt të mundeni duke mbushur armët për t’i patur gati për t’i përdorur përgjatë rrugës së shpëtimit.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin për të qëlluar dhe tastin me gërmën R për të mbushur armën.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 8691
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.