duke luajtur Zumbo - shkatërruesi

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Vëje në rresht skuadrën tënde anti-zumbi dhe mbro qytetin Medan nga zumbifikimi i shpifur, në këtë lojë strategjike.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor mauzin për të marrë shënjestër dhe kliko për të qëlluar, dhe nganjëherë duke klikuar shtyp edhe tastin e hapësirës.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 10204
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.