duke luajtur Parkingu i taksive në Nju Jork

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Shoferat e taksive të verdha, nuk kanë kohë për një lojë parkimi, por ju keni. Kështu që me shpresën që ju do bëni punën e tyre, duke qënë se ata po bëjnë një pushim të shkurtër 5-minutsh, kohë gjatë të cilës ju duhet të parkoni makinën e tyrë nëpër shënjat e caktuara të parkimit.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën përdor tastet e shigjetave në tastierë për të manovruar makinën dhe për t’a parkuar atë.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 16077
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.