duke luajtur Santa Klaus dhe dreri të lumtur

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Gëzuar Krishtlindjen! Santa Klausi është i zënë me dërgimin e dhuratave përsëri edhe këtë Krishtlindje. Ai është në një gjëndje të mirë shpirtërore dhe dëshiron t’ju tregojë juve pamjen e tij të re. Vishe atë dhe drerin e tij, dhe rregulloje atë sa më mirë të mundesh, dhe ai do ju sjellë dhuratën më të mirë juve.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të luajtur lojën.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 7455
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.