duke luajtur Loja e Shahut

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Një version i vogël i shahut bërë për fillestarët që të provojnë aftësitë e tyre. Po kështu kjo lojëparaqet një sfidë për mjeshtrat e shahut, sepse duhet të fitojë mundësisht në një kohë sa më të shkurtër dhe me sa më pak lëvizje.

Statistika

Luajtur sot: 4
Luajtur gjithsej: 331488
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.