duke luajtur Shah Flash

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Ky është një shahut argëtues me dy nivele.E lehtë dhe e vështirë. Nëse ju jeni një fillestar zgjidhni nivelin e thjeshtë,sepse edhe vetë profesionistët vështirë të fitojnë në këtë nivel.Provojeni se çfarë lojtari jeni!

Statistika

Luajtur sot: 9
Luajtur gjithsej: 161183
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.