duke luajtur Sfungjeri Bob në gara me makina

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Një garë në të cilën Sfungjeri Bob ka mundësinë e armës. Armën merre në rrugë dhe shkatërro ngadalë shoferët e tjerë.

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 42739
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.