duke luajtur Binjakët e vegjël djalë dhe vajzë

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Këtyre dy binjakëve të bukur do u bëhen foto për një revistë fëmijësh, kështu që ti duhet ti veshësh dhe ti zbukurosh ata që të duken sa më bukur. Do veshësh njërin pastaj tjetrin, dhe mund të zgjedhësh kë të duash për të veshur të parin. Zgjdh rrobat, kapele, aksesorë dhe lodrën e tyre të preferuar. Pasi të kesh mbaruar me te dy, kliko tek butoni “shoë” që ata të shfaqen të dy bashkë për foton. Keni kohën e duhur për t’i veshur ata dhe për t’i bërë të duken sa më bukur.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të klikuar në opsionet e veshjeve dhe lodrave, të cilat ndërrohen sa herë të klikosh.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 15453
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.