duke luajtur Princesha e mjelmave

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo vajzë e bukur gjatë natës kthehet në një mjelmë, por gjatë ditës ajo është një princeshë e bukur magjepsëse. Shihni garderobën e saj dhe zgjidh veshjet më të bukura për të, dhe vishe atë sa më bukur.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën, kliko mbi opsionet e veshjeve dhe aksesorëve, tërhiqi dhe vendosi mbi princeshën e bukur.

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 23861
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.