duke luajtur Veshja e bebeve super të këndshme

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Këtyre bebeve të bukura do u bëhen fotografi për një revistë, kështu që është e nevojshme të vishen bukur. Mos u kurse për t’i veshur ata sa më bukur, përziej dhe përshtat rrobat e gocës së vogël deri atëherë kur ajo të duken perfekte. Pasi ke përfunduar me vajzën, mund të vazhdosh të veshësh djalin e vogël, sepse edhe ai duhet të duket bukur gjithashtu. Keni kohën e duhur për t’i veshur ata dhe për t’i bërë të duken sa më bukur.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të vepruar

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 21607
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.