duke luajtur Veshja e bukur në zyrë

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo vajzë elegante është një asistente zyre, dhe i pëlqen të vishet bukur dhe në mënyrë elegante. Vishe atë sipas shijeve tua, por mundohu që të nxjerrës një pamje elegante dhe zyrtare njëkohësisht.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën kliko mbi veshjet dhe aksesorët që ke në dispozicion djathtas: zgjidh veshjen, modelin e flokëve, sandalet, dhe aksesorët e tjerë, dhe në fund kur t’ju pëlqejë pamja që krijuat, kliko tek “show”.

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 7687
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.