duke luajtur Veshja e gruas shtatzënë

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Kjo grua e bukur është shumë e lumtur sepse një bëbe po rritet brënda saj. Bëje edhe më të lumtur, duke e rregulluar dhe veshur sipas modës së fundit, sepse ajo pëlqen shumë të duket gjithmonë bukur dhe elegante.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të klikuar mbi opsionet e rrobave, këpucëve dhe aksesorëve, tërhiqi dhe vendosi mbi trupin e gruas. Mund t’i ndryshosh opsionet vazhdimisht deri atëherë kur pamja e sajë t’ju pëlqejë. Në fund mundeni edhe t’a printoni pamjen që krijuat.

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 12688
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.