duke luajtur Aventura e Kikos së ri

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Është një lojë aventurë, tek e cila duhet të ndihmosh Kikon e vogël për t’u kthyer në Alfea, nëpërmjet rrugës së magjepsur të zanave. Për t’u kthyer duhet të përballet me rreziqet e botës së Magjiks. Duke u hedhur dhe duke vrapuar duhet të mposhtësh mostrat dhe grackat që do të gjesh përgjatë rrugës.

Udhëzimet :
Për t’u kthyer në Alfea, duhet të mposhtësh mostrat dhe grackat që do të gjesh përgjatë rrugës, duke u hedhur dhe duke vrapuar Mund t’i ulësh përtokë mostrat duke ju hedhur përsipër, por duhet të dish se ato rishfaqen sërish. Për të kaluar nga njëri nivel në tjetrin, duhet të mbledhësh një numër të caktuar mostrash përgjatë rrugës. Vetëm kështu mund të hapësh portën për të mbërritur në vëndin pasardhës. Blum është duke të pritur.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 16521
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.