duke luajtur Winx Club - Sirena Laila

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Sirena Laila duhet të gërmonjë thellë në këtë mission, dhe të marrë guackën magjike. Por duhet të marrë diamantin për ta zëvendësuar me ajrin e saj dhe për të përmbushur detyrën.

Udhëzimet :
Për të luajtur përdor tastet e shigjetave majtas dhe djathtas, dhe tastin e hapësirës për të ecur përpjetë. Përdorni tastin P për të bërë pauzë dhe përdorni tastin Q për kualitetin

Statistika

Luajtur sot: 3
Luajtur gjithsej: 23418
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.