duke luajtur Udhëtim nëpër hapësirë 2

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Pas lëshimit me sukses të anijes kozmike për në hënë, ju keni një synim të ri për të arritur – Marsin. Luani këtë lojë të këndshme me anije kozmike. Lëshohu në kozmos dhe arrij synimet e tua, e eksploro planete. Fito pikë bonus përgjatë lojës për të fituar lekë, karburant apo pikë për riparimin e anijes. Rrufetë do ju fikin motorat e anijes dhe do e dëmtojnë atë. Nëse godet ndonjë object do ju dëmtojnë anijen. Fluturo përgjatë disa dyerve që ju tregohen për të fituar shpejtësi.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën, përdor tastet e shigjetave në tastierë.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 8563
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.