duke luajtur Kafshët dhe ushqimi

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Le të mësojmë se çfarë hanë kafshët. Lart gjenden tre kafshë ,ndërsa poshtë ushqimi. Kur të shikoni ushqimin, klikoni në një nga kafshët për të cilin ju mendoni se ushqehet me atë ushqim.

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 11003
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.