duke luajtur Alvin dhe ketrushat

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Pas një dite të lodhshme, Dejvi dhe ketrushat e dashur do të ndërmarrin një aventurë të bukur sot me gara makinash. A dëshironi të argëtoheni edhe ju me ta në këtë aktivitet fantastic? Ndiq instruksionet që jepen nga BowBi, për t’u argëtuar sa më shumë me ketrushat e zgjuar dhe të shkathët.

Udhëzimet :
Përdor shigjetat majtas dhe djathtas per të vazhduar dhe kap sa më shumë dhurata të mundesh.

Statistika

Luajtur sot: 2
Luajtur gjithsej: 15536
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.