duke luajtur Gjuetari i pinjatës

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Përpiqu të marrësh motorsharrën dhe të mundësh pinjatën. Merr hov dhe gjuaj, dhe bëje sa më shpejt të mundësh.

Udhëzimet :
Lëviz mauzin shpejt për të tundur dhe qëlluar pinatën që të shkaktosh që ëmbëlsira të fluturojë jashtë. Tërhiq çantën tënde dhe vendose aty ku ju mendoni se mund të kapet ëmbëlsira.

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 11119
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.