duke luajtur Kapitenja e vajzave Pom Pom

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Hidhe kapitenen e vajzave Pom pom në qiell për të mbledhur pikë. Përdore mauzin për të lëvizur atë majtas dhe djathtas. Godit vajzat pom pom dhe yjet për lartësi ekstra dhe pikë bonus. Sa lart mund të fluturojë ajo? Ju e keni në dorë.

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të vepruar

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 9843
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.