duke luajtur Reparti i punës së mundimshme

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Detyra juaj në këtë lojë të zbavitëse është të punësosh punonjës të mjaftueshëm në mënyrë që të administrosh sa më mirë punën për qepje rrobash sa më shpejt të jetë e mundr. Ju jeni ngarkuar të drejtoni një skuadër punonjësish të paguar pak dhe të ushqyer pak, dhe ju duhet të motivoni ata për të përmbushur kërkesat e shefit tuaj i cili është gjithmonë i irrituar

Udhëzimet :
Përdor mauzin për të klikuar dhe tërhequr punonjësit tek njëri nga zonat e punishtes pranë rripit të transporterit. Përgjatë nivelit të parë ju jepen ca udhëzime për lojën. Bëfsh qejf!

Statistika

Luajtur sot: 1
Luajtur gjithsej: 6713
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.