duke luajtur Tesla: lufta e rrymes elektrike

Informacione rreth lojës

Përshkrimi :
Tesla kundër Edisonit, mbaj ekipin tënd gjallë dhe bëj shpërthime përgjatë rrugës në secilin nivel. Kariko skuadrën tënde, zhblloko njësitë e fshehura, dhe zapto shpikjen e Edisonit. Ndihmoje Teslën për të arritur tek pika e daljes, duke shpëtuar gjallë. Punëso njësi duke klikuar në ikonën sipër majtas.

Udhëzimet :
Për të luajtur lojën, kliko simbolet e shigjetave në hartë për të ndryshuar drejtimet e Teslës. Përdor mauzin duke klikuar për të gjitha opsionet. Në mënyrë alternative mund të perdorësh tastierën, tastet e shigjetave për të lëvizur në hartë. Tastin shift për të ndryshuar shpejtësinë e lojës. CTRL për të menaxhuar skuadrën tënde. Shtyp tastin e hapësirës për mënyrën taktike

Statistika

Luajtur sot: 0
Luajtur gjithsej: 14921
Vlerësimi:

Other Games

Lojrat më të Reja


© Copyright 2011 - 2012. All rights reserved.